18. června

Den udržitelné gastronomie

Den udržitelné gastronomie

Gastronomii se někdy říká umění jídla. Může také odkazovat na styl vaření z určitého regionu. Jinými slovy, gastronomie často odkazuje na místní jídlo a kuchyni. Udržitelnost je myšlenka, že se něco (např. zemědělství, rybolov nebo dokonce příprava jídla) dělá způsobem, který není plýtváním našimi přírodními zdroji a lze v tom pokračovat do budoucna, aniž by to poškozovalo naše životní prostředí nebo zdraví

Partneři

Lush
Reda
EnviWeb
Kam s ním?
Ukliďme Česko
ÁMOS vision
Unilever
Philip Morris ČR a.s.
Progresus Invest Holding
ECOBAT s.r.o.
RAJAPACK
TIERRA VERDE s. r. o.
dm drogerie markt s.r.o.
Komerční banka
innogy

Copyright Ⓒ 2022 - 2023 | Miroslav KubásekUkliďme Česko z.s.