18. června

Den udržitelné gastronomie

Den udržitelné gastronomie

Gastronomii se někdy říká umění jídla. Může také odkazovat na styl vaření z určitého regionu. Jinými slovy, gastronomie často odkazuje na místní jídlo a kuchyni. Udržitelnost je myšlenka, že se něco (např. zemědělství, rybolov nebo dokonce příprava jídla) dělá způsobem, který není plýtváním našimi přírodními zdroji a lze v tom pokračovat do budoucna, aniž by to poškozovalo naše životní prostředí nebo zdraví

Partneři

Lush
Reda
EnviWeb
Kam s ním?
Ukliďme Česko
ÁMOS vision
Unilever
Philip Morris ČR a.s.
Progresus Invest Holding
ECOBAT s.r.o.
RAJAPACK
TIERRA VERDE s. r. o.
dm drogerie markt s.r.o.
Komerční banka
innogy
Schneider Electric
SAKO Brno
PR servis České tiskové kanceláře
Penny Market s.r.o.
DPD CZ
EKO-KOM
Systém Coca-Cola ČR a Coca-Cola HBC

Copyright Ⓒ 2022 - 2023 | Miroslav KubásekUkliďme Česko z.s.